ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ИНТЕРНИ БОЛЕСТИ Печати

 

Одделението за интерни болести е под раководство на Др. Снежана Јанковска, специјалист интернист и Др. Сретимир Николовски, специјалист интернист

 
Задоволството кај пациентите е наша награда
Дефибрилатор