ПУНКТ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА Печати

 

Амбулантата за школска медицина е под раководство на Др. Соња Георгиевска, специјалист по училишна медицина

Децата се нашето најголемо богатство
Терапијата често е многу лесна, но и вкусна
 
Навременото вакцинирање го чува здравјето на вашите деца