КАБИНЕТ ЗА ТРАНСФУЗИЈА Печати

 

Кабинетот за трансфузија е под раководство на Др. Иванка Трајковска, специјалист трансфузиолог

 
Крводарителска акција во с. Трново
 
Драгоцената течност никогаш не е доволна