Calendar Среда, Јуни 07, 2023
Дома Статии Завршна Сметка 2020
Завршна Сметка 2020 PDF Печати Е-пошта

Преглед на завршната сметка на ЈЗУ Здравствен Дом "Академ. проф. Д-р Димитар Арсов" Крива Паланка за 2020 година.

Завршна сметка можете да ја најдете тука