Calendar Четврток, Февруари 22, 2024
Дома Статии Завршна сметка 2018
Завршна сметка 2018 PDF Печати Е-пошта

Преглед на завршната сметка на ЈЗУ Здравствен Дом "Академ. проф. Д-р Димитар Арсов" Крива Паланка за 2018 година.

Завршна сметка можете да ја најдете тука