Calendar Недела, Октомври 17, 2021

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома Оддели Амбуланта за школска мед.
АМБУЛАНТА ЗА ШКОЛСКА МЕДИЦИНА PDF Печати Е-пошта

 

Амбулантата за школска медицина е под раководство на Др. Соња Георгиевска, специјалист по училишна медицина

Децата се нашето најголемо богатство
Терапијата често е многу лесна, но и вкусна
 
Навременото вакцинирање го чува здравјето на вашите деца