Calendar Среда, Декември 01, 2021

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома Оддели Амбуланта за општа хир.
АМБУЛАНТА ЗА ОПШТА ХИРУРГИЈА PDF Печати Е-пошта

 

Амбулантата за општа хирургија  во Здравствениот дом - Крива Паланка е под раководство на двајца хирурзи, д-р Грозде Спасовски и д-р Бранко Стаменковски.

 д-р Грозде Спасовски     д-р Бранко Стаменковски
Хируршкото перо во нашата амбуланта го ракуваат најискусните хирурзи во регионот  
Добро завршената интервенција е наше секојдневие  

Амбулантскиот дел овозможува еднодневно лекување, а по потреба пациентот може да биде упатен и на хируршкото одделение