Calendar Четврток, Мај 23, 2024

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома Оддели Одделение за нервни бол.
ОДДЕЛЕНИЕ ЗА НЕРВНИ БОЛЕСТИ PDF Печати Е-пошта

 

Одделение за нервно-психијатриски заболувања е под раководство на Др. Љупчо Георгиевски, специјалист невропсихијатар

 

КТ на глава