Calendar Четврток, Мај 23, 2024

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома Оддели Одд. за општа хирургија
ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ОПШТА ХИРУРГИЈА PDF Печати Е-пошта

 

Одделението за општа хирургија  во Здравствениот дом - Крива Паланка е под раководство на двајца хирурзи, д-р Грозде Спасовски и д-р Бранко Стаменковски. Долгогодишното искуството во оваа област и врвните резултати се поткрепени и со највисоки признанија од лекарската комора (Види статии).Одделот во секое време е спремен да одговори во сите ситуации, а испомошта која ја дава овој оддел и надвор од нашата установа (на терен) е добро позната на секој жител на Кривопаланечко. 

 д-р Грозде Спасовски     д-р Бранко Стаменковски

Оперативна сала

 Оперативна сала

Одделение за општа хирургија

 Одделение за општа хирургија
Хируршка интервенција