• Веб страна и софтвер

  Изработена е интернет ВЕБ страна на ЈЗУ Здравствен Дом - Крива Паланка. Во тек е имплементација на софтвер за евиденција на пациентите и услугите.             

  Read More
 • Градежни работи

  ЈЗУ Здравствен дом - Крива Паланка инвестира во создавање на подобри услови со крајна цел подигнување на квалитетот на услугите за пациентите.             

  Read More
 • Ново лого

  ЛогоНово лого на ЈЗУ Здравствен дом “Академик Проф. Д-р Димитар Арсов“ - Крива Паланка

  Read More
Calendar Понеделник, Јуни 21, 2021

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома
Ново лого PDF Печати Е-пошта
Напишано од Administrator   
Понеделник, 09 Август 2004 22:30

ЛогоНово лого на ЈЗУ Здравствен дом “Академик Проф. Д-р Димитар Арсов“ - Крива Паланка


 

Последно освежено ( Сабота, 01 Ноември 2008 18:32 )