Calendar Четврток, Мај 23, 2024

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома Дома Добредојдовте
Добредојдовте PDF Печати Е-пошта

Ова е страната на ЈЗУ ЗДРАВСТВЕН ДОМ - “Академик Проф. Д-р Димитар Арсов“ - Крива Паланка.

Здравствениот дом е на располагање на Вашите потреби со цел да го зачувате Вашето здравје. Нашите искусни специјализирани тимови, опремени со потребната медицинска опрема во соодветно опремени медицински простории, секогаш се спремни да Ви дадат врвна медицинска услуга со цел да ја вратат насмевката на Вашето лице. Здравствениот дом е лоциран во мирниот дел од градот, што Ви овозможува мирен престој во здраво опкружување што придонесува за Вашето брзо заздравување. Нашите услуги се изведуваат по прифатени доктринарни ставови и процедури.

- Ние се грижиме преку адекватни интервенции и третмани да се постигне мексимален можен ефект и максимално искористување на расположивите ресурси со цел постигнување на најголеми придобивки.

Главна зграда

 

 

- Се прават напори за подобра пристапност кон пациентите и задоволување на потребите за подобро здравје на нашата заедница.

- Ние ги негуваме Етиката, Одговорноста, Интегритетот,  и Посветеноста на квалитетот во рамките на нашите можности.

Нашите служби во секое време се во состојба да се најдат на вистинското место и да ги проследат пациентите до установите за повисок степен на здравствена заштита.
Возен парк