Calendar Понеделник, Април 15, 2024
Дома Статии Завршна сметка 2019
Завршна сметка 2019 PDF Печати Е-пошта

Преглед на завршната сметка на ЈЗУ Здравствен Дом "Академ. проф. Д-р Димитар Арсов" Крива Паланка за 2019 година.

Завршна сметка можете да ја најдете тука