Calendar Понеделник, Ноември 28, 2022

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома Оддели
ЦЕНТАР ЗА ХЕМОДИЈАЛИЗА PDF Печати Е-пошта

 

Центарот за Хемодијализа е еден од најсовремените во Република Македонија. Тој го носи името на д-р. Георги Мазаковски, човекот кој даде голем допринос за развој на Здравствениот Дом - Крива Паланка

 Центар за хемодијализа

Дел од персоналот во Центарот за Хемодијализа на едно работно место

 Персонал на раб. место

Центарот за Хемодијализа е граден при крајот на 2003 година со соработка на Министерството за Здравство и Италијанската Амбасада

 За изградбата