Calendar Четврток, Мај 23, 2024

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома Оддели Одд. за општа хирургија
ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ИНТЕРНИ БОЛЕСТИ PDF Печати Е-пошта

 

Одделението за интерни болести е под раководство на Др. Снежана Јанковска, специјалист интернист и Др. Сретимир Николовски, специјалист интернист

 
Задоволството кај пациентите е наша награда
Дефибрилатор