Calendar Четврток, Мај 23, 2024

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома Оддели Лабораторија
КАБИНЕТ ЗА ФИЗИКАЛНА МЕДИЦИНА PDF Печати Е-пошта

 

Кабинетот за физикална медицина е под раководство на Др. Радмила Манојловска, специјалист по физикална медицина и рехабилитација

Правилната рехабилитација е услов за подобрување на квалитетот на животот на пациентот
Физикална терапија е пратечки елемент на другите медицински третмани и лекувања
 
Не заборавајте дека индикација за физикална терапија може да утврди само лекар специјалист