Calendar Петок, Декември 02, 2022

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома Оддели Амбуланта за школска мед.
АМБУЛАНТА ЗА ОЧНИ БОЛЕСТИ PDF Печати Е-пошта

 

Амбулантата за очни болести е под раководство на Др. Слободанка Ангеловска, специјалист офталмолог

 
Вашиот вид е наша грижа