Calendar Четврток, Мај 23, 2024

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома Оддели Амбуланта за интерни болести
АМБУЛАНТА ЗА ОПШТА ХИРУРГИЈА PDF Печати Е-пошта

 

Амбулантата за општа хирургија  во Здравствениот дом - Крива Паланка е под раководство на хирургот д-р Бранко Стаменковски.

     д-р Бранко Стаменковски
Хируршкото перо во нашата амбуланта го ракуваат најискусните хирурзи во регионот  
Добро завршената интервенција е наше секојдневие  

Амбулантскиот дел овозможува еднодневно лекување, а по потреба пациентот може да биде упатен и на хируршкото одделение