Calendar Петок, Декември 02, 2022

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома Оддели Кабинет за трансфузија
КАБИНЕТ ЗА ТРАНСФУЗИЈА PDF Печати Е-пошта

 

Кабинетот за трансфузија е под раководство на Др. Иванка Трајковска, специјалист трансфузиолог

 
Крводарителска акција во с. Трново
 
Драгоцената течност никогаш не е доволна