Calendar Четврток, Мај 23, 2024

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома Оддели Амбуланта за школска мед.
АМБУЛАНТА ЗА ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОГИЈА PDF Печати Е-пошта

 

Амбулантата за дерматовенерологија е под раководство на Др. Драга Стоиловска, специјалист дерматовенеролог

Дијагностицирањето и лекувањето на кожните болести во нашата амбуланта се изведува врз основа на најновите научни сознанија и препорачани терапии

candida_albicans

pityriasis_rosea

herpes simplex virus