Calendar Четврток, Мај 23, 2024

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома Оддели Кабинет за физикална медицина
КАБИНЕТ ЗА РЕНТГЕН И ЕХО ДИЈАГНОСТИКА PDF Печати Е-пошта

 

Рентген и ехо дијагностиката во ЈЗУ Здравствен дом - Крива Паланка е под раководство на д-р Милка Х.

Долгогодишното искуство во областа и врвниот тим кој таа го води допринесуваат дијагностиката да биде навремена и квалитена со што на пациентите секогаш им е пружена вистинската терапија.

 
д-р Милка

РТГ апарат за нативни слики

 РТГ апарат за нативни слики

 Апарат за ултразвучна дијагностика

 Апарат за ултразвучна дијагностика

 РТГ апарат за скопија на дигестивен систем

 РТГ апарат за скопија на дигестивен систем
 

РТГ апарат за снимање на заби

 РТГ апарат за снимање на заби