Calendar Четврток, Февруари 22, 2024

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома Дома Добредојдовте
Опремување и уредување PDF Печати Е-пошта
Руинираните дворни површини се ОЗЕЛЕНЕТИ со што се создадоа  пријатни услови за престој, одмор и рехабилитација на пациентите. Нашите пациенти треба да чуствуваат пријатно и сигурно во секој дел од нашата институција бидејќи ние мислиме на нив. Озеленување
Нашата институција е опремена со ново теренско возило. Мобилноста е значаен фактор во случај на активности на терен во нашите краеви кои се планински, а често и тешко проодни.  Ново теренско возило
Објектот во автопаркот е саниран со замена на кровот, спроведување на топловодно греење, водоводна и одводна инсталација. Со тоа се создадоа услови за подигање на нивото на одржување на возниот парк со свои сили.  Заменет кров на објект во автопарк