Calendar Четврток, Февруари 02, 2023
Дома Контакти Др. Милка Митовска
Др. Милка Митовска
специјалист по радиодијагностика

Контакт
Адреса:
ул. Маршал Тито бб.
ЈЗУ Здравствен дом
Крива Паланка
Македонија
1330

телефон: ++ 389 (0) 31 475 778
Факс: ++ 389 (0) 31 375 039
Број на мобилен телефон: ++ 389 (0) 71 206 383