Calendar Четврток, Февруари 02, 2023
Дома Контакти Др. Грозде Спасовски
Др. Грозде Спасовски
специјалист по општа хирургија

Контакт
Адреса:
ул. Маршал Тито бб.
ЈЗУ Здравствен дом
Крива Паланка
1330
Македонија

телефон: ++ 389 (0) 31 475 769
Факс: ++ 389 (0) 31 375 039
Број на мобилен телефон: ++ 389 (0) 71 206 242