Calendar Недела, Јануари 29, 2023
Дома Контакти Др. Мерима Зафировска
Др. Мерима Зафировска
специјалист по пнеумофтизиологија, раководител на центар за хемодијализа

Адреса:
ул. Маршал Тито бб.
ЈЗУ Здравствен дом
Крива Паланка
1330
Македонија

телефон: ++ 389 (0) 31 475 774
Факс: ++ 389 (0) 31 375 039
Број на мобилен телефон: ++ 389 (0) 72 224 407