Calendar Четврток, Февруари 02, 2023
Дома Контакти Г-дин Радивој Маџовски
Г-дин Радивој Маџовски
ВД Директор

Контакт
Адреса:
ул. Маршал Тито бб.
ЈЗУ Здравствен дом
Крива Паланка
Македонија
1330

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: ++ 389 (0) 31 475 777
Факс: ++ 389 (0) 31 375 039
Број на мобилен телефон: ++ 389 (0) 70 320 566