Calendar Четврток, Мај 23, 2024
Дома Контакти
<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>
Страница 2 од 2
# Име Позиција E-пошта Телефон Број на мобилен телефон Факс
1 Шалтер ++ 389 (0) 31 475 787
2 БРЗА ПОМОШ 194 / ++ 389 (0) 31 475 788
3 Болничка Аптека ++ 389 (0) 31 475 784
4 Болничка кујна ++ 389 (0) 31 475 764
5 Хируршко одделение - болничко ++ 389 (0) 31 475 773
6 Интерно одделение - болничко ++ 389 (0) 31 475 772
7 Гинекологија ++ 389 (0) 31 475 770
8 Книговодство ++ 389 (0) 31 475 756
9 Архива ++ 389 (0) 31 475 758
10 Благајна ++ 389 (0) 31 475 754
11 Патронажна служба ++ 389 (0) 31 475 767