Calendar Четврток, Мај 23, 2024
Дома Контакти
Контакти
Контакт информации за персоналот од ЈЗУ Здравствен дом - Крива Паланка
<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>
Страница 1 од 2
# Име Позиција E-пошта Телефон Број на мобилен телефон Факс
1 Г-дин Радивој Маџовски ВД Директор Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 777 ++ 389 (0) 70 320 566 ++ 389 (0) 31 375 039
2 Др. Грозде Спасовски специјалист по општа хирургија Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 769 ++ 389 (0) 71 206 242 ++ 389 (0) 31 375 039
3 Др. Бранко Стаменковски специјалист по општа хирургија Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 769 ++ 389 (0) 71 206 021 ++ 389 (0) 31 375 039
4 Др. Милка Митовска специјалист по радиодијагностика Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 778 ++ 389 (0) 71 206 383 ++ 389 (0) 31 375 039
5 Др. Снежана Јанковска специјалист интернист Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 771 ++ 389 (0) 71 206 105 ++ 389 (0) 31 375 039
6 Др. Сретимир Николовски специјалист интернист Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 785 ++ 389 (0) 71 206 235 ++ 389 (0) 31 375 039
7 Др. Чедомир Тошевски специјалист невропсихијатар Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 786 ++ 389 (0) 71 206 253 ++ 389 (0) 31 375 039
8 Др. Слободанка Ангеловска специјалист офталмолог Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 783 ++ 389 (0) 71 206 261 ++ 389 (0) 31 375 039
9 Др. Соња Георгиевска специјалист по училишна медицина Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 750 ++ 389 (0) 72 224 429 ++ 389 (0) 31 375 039
10 Др. Драга Стоилковска специјалист дерматовенеролог Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 776 ++ 389 (0) 72 224 431 ++ 389 (0) 31 375 039
11 Др. Иванка Трајковска специјалист трансфузиолог Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 775 ++ 389 (0) 71 206 521 ++ 389 (0) 31 375 039
12 Др. Лилјана Петкова специјалист по стоматологија ++ 389 (0) 31 475 781 ++ 389 (0) 31 375 039
13 Др. Весна Милошевска специјалист по детска и превентивна стоматологија Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 761 ++ 389 (0) 71 206 361 ++ 389 (0) 31 375 039
14 Др. Радмила Манојловска спец. по физикална медицина и рехабилитација Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 753 ++ 389 (0) 71 206 359 ++ 389 (0) 31 375 039
15 Др. Мерима Зафировска специјалист по пнеумофтизиологија, раководител на центар за хемодијализа Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 774 ++ 389 (0) 72 224 407 ++ 389 (0) 31 375 039
16 Др. Славко Стоиловски доктор на медицина Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 782 ++ 389 (0) 72 224 426 ++ 389 (0) 31 375 039
17 Јанка Јовановска биолог во лабораторија Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 775 ++ 389 (0) 72 224 408 ++ 389 (0) 31 375 039
18 Елена Стојковска правник Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 762 ++ 389 (0) 71 205 077 ++ 389 (0) 31 375 039
19 Јоско Стефановски шеф на сметководство Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 757 ++ 389 (0) 71 205 073 ++ 389 (0) 31 375 039
20 Драган Китановски електро инженер Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 782 ++ 389 (0) 71 206 564 ++ 389 (0) 31 375 039
21 Сузана Стаменковска главна сестра Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите. ++ 389 (0) 31 475 750 ++ 389 (0) 71 206 348 ++ 389 (0) 31 375 039
22 ЦЕНТРАЛА ++ 389 (0) 31 475 750
23 ВАКЦИНИ ++ 389 (0) 31 475 768
24 РЕНТГЕН ++ 389 (0) 31 475 780
25 Авто парк ++ 389 (0) 31 475 766