ЦЕНТАР ЗА ХЕМОДИЈАЛИЗА Печати

 

Центарот за Хемодијализа е еден од најсовремените во Република Македонија. Тој го носи името на д-р. Георги Мазаковски, човекот кој даде голем допринос за развој на Здравствениот Дом - Крива Паланка

 Центар за хемодијализа

Дел од персоналот во Центарот за Хемодијализа на едно работно место

 Персонал на раб. место

Центарот за Хемодијализа е граден при крајот на 2003 година со соработка на Министерството за Здравство и Италијанската Амбасада

 За изградбата