Calendar Понеделник, Октомври 26, 2020
Дома Статии Завршна сметка 2016
Завршна сметка 2016 PDF Печати Е-пошта

Преглед на завршната сметка на ЈЗУ Здравствен Дом "Академ. проф. Д-р Димитар Арсов" Крива Паланка за 2016 година.

 

Tрезорската завршна сметка можете да ја најдете тука

Сопствената завршна сметка можете да ја најдете тука