• Веб страна и софтвер

  Изработена е интернет ВЕБ страна на ЈЗУ Здравствен Дом - Крива Паланка. Во тек е имплементација на софтвер за евиденција на пациентите и услугите.             

  Read More
 • Градежни работи

  ЈЗУ Здравствен дом - Крива Паланка инвестира во создавање на подобри услови со крајна цел подигнување на квалитетот на услугите за пациентите.             

  Read More
 • Ново лого

  ЛогоНово лого на ЈЗУ Здравствен дом “Академик Проф. Д-р Димитар Арсов“ - Крива Паланка

  Read More
Calendar Четврток, Јануари 27, 2022

Линкови


Министерство за Здравство

Фонд за здравствено осигурување на РМ

Републички Завод за Здравствена Заштита


Општина Крива Паланка

Адресар на здравствени установи во РМ

Црвен крст на РМ

Дигитална библиотека - Детско Здравје

Проект за контрола на туберколозата

Здружение на приватни лекари на РМ

Дома
Добредојдовте PDF Печати Е-пошта

Ова е страната на ЈЗУ ЗДРАВСТВЕН ДОМ - “Академик Проф. Д-р Димитар Арсов“ - Крива Паланка.

Здравствениот дом е на располагање на Вашите потреби со цел да го зачувате Вашето здравје. Нашите искусни специјализирани тимови, опремени со потребната медицинска опрема во соодветно опремени медицински простории, секогаш се спремни да Ви дадат врвна медицинска услуга со цел да ја вратат насмевката на Вашето лице. Здравствениот дом е лоциран во мирниот дел од градот, што Ви овозможува мирен престој во здраво опкружување што придонесува за Вашето брзо заздравување. Нашите услуги се изведуваат по прифатени доктринарни ставови и процедури.

- Ние се грижиме преку адекватни интервенции и третмани да се постигне мексимален можен ефект и максимално искористување на расположивите ресурси со цел постигнување на најголеми придобивки.

Во состав на Здравствениот дом работи и Центарот за Хемодијализа кој е еден од најсовремените во Република Македонија што овозможува терапија на пациентите во овој крај на државата на највисоко ниво.

Главна зграда

 
 

Хемодијализа

Повеќе...
 
Опремување и уредување PDF Печати Е-пошта

Здравствениот дом во Крива Паланка, под раководство на директорот Г-дин Радивој Маџовски е здравствена институција која бележи развој и напредок во сите сегменти.

Институцијата во последно време добива нов лик како резултат на несекојдневното залагање и напорно работење на раководниот, лекарскиот и помошниот персонал.

Здравствениот дом успешно ја зановува медицинската опрема и апаратура, се опремува со нова, градежно се уредува и се зајакнува кадровски. Со ова се допринесува на развојот на здравствениот сектор во градот и се подигнува квалитетот на животот на сите граѓани во Крива Паланка и пошироката околина.


Здравствен дом
Повеќе...